Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, Linne från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Detta snygga linnet kommer från favorit märket Hunky Dory. Hunky Dory grundades 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Till en början producerade de stickade och väldigt personliga plagg. Hunkydorys kund är en kvinna med stark karaktär, attityd och personligt uttryck. Idag finns Hunkydory representerat på 16 marknader runt om i världen. Hunkydory kännetecknas av en blandning av rock-chic och bohemian-chic design
med en skön känsla och ung attityd. Linnet har en beige härlig färg och har en rund fin halsringning. Tröjan är gjord i bomull och modellen är åtsittande med breda axelband. Den kommer från butiken Venti Nove Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.