Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd molly, Tröja från Lilla Butiken på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna härliga tröjan kommer från favoritmärket Odd Molly. Odd Molly är ett svenskt klädmärke och idén bakom företaget kom 2005 och märket grundades i Stockholm och har sedan dess etablerat sig och finns idag i över 40 länder världen över. Odd Molly har verkligen visat framfötterna och har vunnit flera priser som bland annat Guldknappen 2008. Deras intention är att skapa designer utifrån tre ledord: kärlek, integritet och mod. Deras kläder och designer kännetecknas av mycket detaljer, mycket färger och även otroligt fina broderier. Tröjan har trekvartslånga fjärils ärmar samt ett randigt mönster i en neutral fin vit färg med mörkblåa detaljer. Upptill är tröjan något mer åtsittande.  Den kommer från butiken Lilla Butiken och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.