Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd molly, Tröja från Lilla Butiken på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna härliga tröjan kommer från favoritmärket Odd Molly. Odd Molly är ett svenskt klädmärke och idén bakom företaget kom 2005 och märket grundades i Stockholm och har sedan dess etablerat sig och finns idag i över 40 länder världen över. Odd Molly har verkligen visat framfötterna och har vunnit flera priser som bland annat Guldknappen 2008. Deras intention är att skapa designer utifrån tre ledord: kärlek, integritet och mod. Deras kläder och designer kännetecknas av mycket detaljer, mycket färger och även otroligt fina broderier. Tröjan har långa ärmar samt en neutral grå härlig färg. Den har även en otroligt fin beige färg. Den är åtsittande i ärmsluten och är även mönstrad upptill vilket ger tröjan en fin detalj. Den kommer från butiken Lilla Butiken och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.