Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd molly, Klänning från Lilla Butiken på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna härliga klänningen kommer från favoritmärket Odd Molly. Odd Molly är ett svenskt klädmärke och idén bakom företaget kom 2005 och märket grundades i Stockholm och har sedan dess etablerat sig och finns idag i över 40 länder världen över. Odd Molly har verkligen visat framfötterna och har vunnit flera priser som bland annat Guldknappen 2008. Deras intention är att skapa designer utifrån tre ledord: kärlek, integritet och mod. Deras kläder och designer kännetecknas av mycket detaljer, mycket färger och även otroligt fina broderier. Klänningen har en brun fin färg med långa ärmar och en lagom längd nedtill som slutar vid mitten av låren. Klänningen har även fina detaljer upptill samt en neutral rosett. Den kommer från butiken Lilla Butiken och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.