Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Tshirt från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna grymt snygga tshirten kommer ifrån det italienska klädmärket Replay. Replay är ett Italienskt klädmärke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn, de ger ut klädkollektioner samt även accessoarer och skor. Replay är ett klädmärke som alltid levererar produkter med fantastisk kvalité. Tshirten har en härlig stark rosa färg. Den har även korta ärmar samt en hög rundad halsringing. Framtill har den nitar som bildar en stjärna.  Den kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.