Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna grymt snygga tröjan kommer ifrån det italienska klädmärket Replay. Replay är ett Italienskt klädmärke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn, de ger ut klädkollektioner samt även accessoarer och skor. Replay är ett klädmärke som alltid levererar produkter med fantastisk kvalité. Denna tröjan är härligt blå och något transparent i tyget, den har även små volanger läns axlarna vilket ger tröjan det lilla extra. Tröjan har en snygg rundad halsringning och är något kortare framtill. Den har även ett sprund i ryggen samt Replays logga i nacken. Den kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns den även i svart.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.