Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Klänning från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna fantastiska klänningen kommer ifrån det italienska klädmärket Replay. Replay är ett Italienskt klädmärke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn, de ger ut klädkollektioner samt även accessoarer och skor. Replay är ett klädmärke som alltid levererar produkter med fantastisk kvalité. Klänningen har trekvartlånga ärmar samt en rundad halsringning. Den slutar strax ovan knäna. Klänningen har ett underbart mönster som främst går i grönt, svart och vitt. Den kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.