Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Jacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna grymt snygga jackan kommer ifrån det italienska klädmärket Replay. Replay är ett Italienskt klädmärke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn, de ger ut klädkollektioner samt även accessoarer och skor. Replay är ett klädmärke som alltid levererar produkter med fantastisk kvalité. Jackan har långa ärmar och har en grön militär färg. Den har fyra fickor framtill och är prydd med små nitar som är guld, silver och koppar färgade. Jackan stängs med en enkel knäppning och har bruna patch på armbågarna.  Den kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.