Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, Tröja från Girl Next Door på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Grymt snygg tröja som kommer från favorit märket Hunky Dory. Hunky Dory grundades 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Till en början producerade de stickade och väldigt personliga plagg. Hunkydorys kund är en kvinna med stark karaktär, attityd och personligt uttryck. Idag finns Hunkydory representerat på 16 marknader runt om i världen. Hunkydory kännetecknas av en blandning av rock-chic och bohemian-chic design
med en skön känsla och ung attityd. Här har vi en finstickad och underbar längre tröja från Hunky Dory med många fina sömmar och detaljer. PO knit har råa kanter som ger lite rockigare och mer avslappnad look. Denna tröja är jättefin att kombinera med en vårjacka och ett par chinos eller med ett par tjockare tights. Tröjan är stickad i 100% bomull. Den kommer från butiken Girl Next Door i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.