Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, Kavaj från Girl Next Door på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna grymt snygg kavajen som kommer från favorit märket Hunky Dory. Hunky Dory grundades 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Till en början producerade de stickade och väldigt personliga plagg. Hunkydorys kund är en kvinna med stark karaktär, attityd och personligt uttryck. Idag finns Hunkydory representerat på 16 marknader runt om i världen. Hunkydory kännetecknas av en blandning av rock-chic och bohemian-chic design med en skön känsla och ung attityd. Den här jackan från Hunkydory är vintage och uniformsinspirerad med snygga rundade knappar. Den coola militärlooken framhävs av ett dekorativt tejpband samt en trippelsömndetalj längs med rygg och ett mjukt foder inuti. Jackan är lite kortare baktill än framtill och stängs med små fästen. Kombinera gärna Baeufort Jacket med en tunnstickad topp och ett par sköna jeans. Jackan är liten i passformen så vi rekommenderar att man siktar in sig på en storlek större än normalt. Jackan är till 98% gjord i bomull och till 2% i elastan. Den kommer från butiken Girl Next Door i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.