Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Twinset, Skinnjacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna härliga skinnjacka kommer från det omtyckta klädmärket Twinset. Skinnjackan har otroligt bra passform och prydd med en mängd dekorativa sömmar på diverse ärmar fram- och bakstycke. Jackan har en liten krage och stängs med en dragkedja som är placerad åt vänster på jackans framstycke. Skinnjackan har en benvit färg som passar bra till vilken outfit som helst, alla detaljer så som dragkedjor är silverfärgade. Jackan kommer från affären Venti Nove som finns i centrala Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.