Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Klänning från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna super snygga klänningen kommer från klädmärket Nolita. Nolita är ett märke som    producerar otroligt snygga och modemedvetna kläder som livar upp i garderoben. Denna klänningen i svart har en rund stor halsringning och trekvarts långa ärmar. Ärmarna är något lösare vilket ger klänningen en otroligt smickrande siluett tillsammans med den något mer åtsittande nederdelen. Klänningen fungerar att användas till vardags men framför allt vid finare tillfällen. Den kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och du hittar den på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.