Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Top från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna super härliga toppen kommer från klädmärket Nolita. Nolita är ett märke som alltid bjuder på tidlösa och feminina designer med riktigt bra kavlitet. Denna toppen kan vara något stor i storleken med tanke på dess passform. Ärmarna är trekvarts långa och sitter åt med resår, på samma sätt samlas tröjan även vid midjan. Toppen har en rund halsringning med en slags volang upptill. Den har en ljuvlig orange färg som livar upp i vardagen. Tröjan kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns busen även i rosa.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.