Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Tröja från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Denna fantastiskt snygga tröjan från det svenska favorit märket Odd Molly är gjord av 80% bomull och 20% nylon. Som en av Odd Mollys designer så är tröjan välgjord med fina detaljer som gör att den står ut i mängden. Tröjan har en grön härlig färg som livar upp vardagen. Den har en v-ringning i halsen och även en enkel knäppning framtill. Tröjan har långa ärmar samt mudd nedtill. Tröjan kommer från M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

En kommentar

  1. Pingback: Odd Molly, Tröja från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.