Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Tröja från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna alldeles ljuvliga tröjan kommer från Odd Molly. Odd Molly är ett svenskt klädmärke som grundades år 2002 och har sedan dess bjudit på underbara kollektioner gång på gång. Huvudsakligen designar de kläder men även accessoarer, de bjuder på mycket detaljer som gör varje plagg unikt i sig. Tröjan är gjord av 80% lammull och 20% nylon. Detaljer som mönstret kring halsringningen och även bandet gör att man genast ser att tröjan kommer från Odd Molly. Den kommer från M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.