Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Saint Tropez, jeans, ifrån Nodge by Nagys webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Mycket fräcka och trendiga jeans med leopard mönster.
Smala i benen.
2 fickor på baksidan och 3 fickor på framsidan av jeansen. Passar att ha under en enfärgad topp eller tunika. Du kanske vill matcha jeansen med någon av Saint Tropes toppar/tunikor i så fall hittar du det Här.

Storlek: Normala
Material: 98% bomull 2 % elastan

Saint Tropez grundades 1986 i Danmark. Det är ett av många kända danska klädmärken som riktar sig till trendiga kvinnor. De tillverkar tio kollektioner per år och har därför lätt att anpassa sig efter nya trender. För Saint Tropez är det viktigt att alltid producera bästsäljande kläder med detaljer efter trenderna. Eftersom Saint Tropez riktar sina produkter mot de lite yngre modemedvetna kvinnorna, tänker de på att priset inte får vara för högt.

Köp Jeansen ifrån Nodge by Nagys affär på nätet ifrån shoppinggallerianshoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.