Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Cotton & Button, Pyjamas body, från Solgläntan webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Underbar ljus body med grå prickar och härlig krås från Cotton&Button.
Cotton & Button är ett nytt svenskt varumärke som gör mjuka, gosiga och fina sovplagg för bebisar och barn i åldern 0 till 8 år. Skandinavisk enkelhet, hög kvalité, otroligt gulligt med underbar design som speglas i hela kollektion.
Sovplaggen är gjorda i 100% organisk bomull och görs i neutrala färger. Barn älskar mjuka och sköna plagg. Cotton & button gör därför extremt mjuka plagg som ditt barn inte vill ta av sig. Du hittar cotton & buttons body på solgläntans webbutik på shoppinggallerian shoppinggalleia.se shoppinggallerian

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.