Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Branting, Sandalett från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

Denna snygga vita sandalett kommer från märket Branting. Anna Branting startade företager år 2000 och designar åt målgruppen kvinnor i åldern 18-40. Idag jobbar Anna efter att det endast skall finnas ett fåtal exemplar av varjde så att varje kund känner att just det plagget är unikt. Hon jobbar idag för att företaget inte skall hamna i massproduktion utan siktar istället på att expandera utomlands och inte bara ha sin försäljning i Sverige. Skorna på bilderna ovan är stilrena och nätta och de pryds av blomdekor framtill. De kommer från M-Sign Fashion och deras webbutik finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

En kommentar

  1. Pingback: Branting, Sandalett från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.