Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Branting, Sandalett från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga bruna sandalett kommer från märket Branting. Vad som gör sandaletten extra snygg är att den bruna färgen har ett inslag av grönt, vilket gör färgen alldeles unik. Anna Branting grundade företaget Branting år 2000 och designar  idag åt målgruppen kvinnor 18-40. Idag jobbar Anna efter att det endast skall finnas ett fåtal exemplar av varjde så att varje kund känner att just det plagget är unikt. Hon jobbar idag för att företaget inte skall hamna i massproduktion utan siktar istället på att expandera utomlands och inte bara ha sin försäljning i Sverige. De kommer från M-Sign Fashion och deras webbutik finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns sandaletterna i vitt.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.