Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Branting, Klänning från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna fantiskt snygga långklänningen kommer från Branting. Den har en härlig röd färg som sitter perfekt på varmare årstider. Klänningen har även snyggt flätad dekor vid bysten vilket gör att klänningen kan användas vid finare tillfällen, men lika väl till vardags. Märket Branting drivs av Anna Branting som jobbar för att det endast skall finnas ett fåtal exemplar av varje design. Vilket gör klänningen väldigt unik. Långklänningen kommer från Venti Nove och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.