Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Chill Norway, Klänning från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna vita klänningen kommer från märket Chill Norway. Märket Chill Norway grundades år 2004 i Norge och idag är de kända för sina bekväma plagg med en feminin stil. Deras designer har mycket detaljer så som broderier, luvor och band som gör att deras plagg sticker ut från mängden. Den generella idéen som grundarna bakom klädmärket vill få fram är att kunden ska känna att man kan skina i plaggen oavsätt sammanhang, såväl på stranden som hemma eller helt enkelt på jobbet. Klänningen på bilderna ovan följer Chill Norway’s stil till punkt och pricka med dess broderier, band och övriga detaljer. Klänningen kommer från M-Sign Fashion och du hittar deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.