Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

AjLajk, Tunika från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna snygga tunikan passar perfekt på sommaren, den kommer från AjLajk och har denna ljuvliga ljusa lavendel färgen. Tunikan har trekvartsärmar och är mycket fint skuren runt halsen. Företaget AjLajk som drivs av Tommy och Leena började som en idé om en romantisk klädkollektion för alla åldrar i en bra prisklass. För två år sedan bestämde de sig för att göra sin dröm till verklighet och åkte till Indien där de besökte fabriker, visade upp skisser, valde material och slutligen kom en order på plats. Deras första kollektion blev väldigt omtyckt och efter dess har de varit i Indien fyra gånger per år för att skapa lika många kollektioner med både kläder och accessoarer. Tunikan på bilderna ovan kommer från M-Sign Fashion och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här hittar du tunikan i blått.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.