Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Långklänning från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Denna alldeles ljuvliga långklänningen kommer från det omtyckta märket Mexx. Mexx är idag ett stort märke som designar åt både kvinnor, män och barn. De levererar allt från kläder till skor, accessoarer, parfymer, väskor, sängkläder, mattor och till och med glas. Klänningen är gjord i 100% viskos och har ett härligt blommönster. Klänningen har knappar framtill och pryds av en snygg volang vid halsringningen. Långklänningen kommer från Mazi och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

En kommentar

  1. Pingback: Mexx, Långklänning från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.