Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Långklänning från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna underbara långklänning kommer från Mexx. Mexx designar åt både kvinnor, barn och män. De levererar allt från kläder till väskor, skor, accessoarer, parfymer, glas, mattor och till och med sängkläder. Klänningen är gjord i 100% viskos och har ett ljuvligt blommönster. Den pryds av knappar upptill och en snygg volang vid halsringningen. Klänningen har även ett snöre i midjan som ger en snygg siluett. Långklänningen kommer från Mazi och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se.

Här hittar du klänningen i blått.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.