Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

D.brand, Jeans från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Ekologiska jeans från märket D.brand, D.Brand lanserades år 2006 genom ett samarbete mellan David Pirzadeh, Folke Engholm och Damon Pirzadeh. D.Brand har nu blivit ett av Sveriges mest expanderande varumärken. I början hade D.Brand bara denim, men har nu utvecklat en bred kollektion som innehåller allt från glasögon, sport, perfumer och fashionwear. D.Brand är indelad i fyra stycken divisioner; denim, sports fashion, outerwear and fragances.

Jeansen har riktigt bra passform och kommer från Mazi. Du hittar dem på deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.