Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Almedahls lekfulla glasunderlägg från Makaroom på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

Dessa lekfulla och roliga glasunderlägg är gjorde i trä och kommer från serien Picknick. Picknick har designats av Marianne Westman och producerades av Rörstrand under åren 1956-1969. År 2010 har Almedahls tillsammans med Marianne Westman åter tagit upp mönstret och tillverkat bland annat handdukar, brickor och grytunderlägg.

Glasunderläggen säljes i 4-pack med olika motiv på Shoppinggallerian Shoppinggaleria.se  hos inredningsbutiken Makaroom. Där hittar du även många av de andra produkterna med fina, lekfulla motiv från serien Picknick.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

En kommentar

  1. Pingback: Nu finns Almedahls kökshandduk från Makaroom på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.