Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Pelle P röd "piké 1932" för herr från sport- och modebutiken Clubhouse Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Här har vi för herrar, den klassiska Pelle P- pikén i röd färg.

Denna piké från Pelle P finns hos sport- och modebutiken ClubHouse Fashion som har sin webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se.

Pelle Petterson (Pelle P) är född den 31 juli 1932 och blir 80 år till sommaren år 2012. Pelle är mest känd som en framgångsrik kappseglare och för att ha konstruerat och ritat segelbåtar. Men på senare tid också känd för sin Pelle P Kollektion som är designad för tuffa utmaningar i segling och fritidslivet.

Designen är slitage- och funktionsbaserad och återspeglar många års erfarenhet av racing- segling. Knappar och sömmar är aldrig där bara för utseende. En ficka är alltid på rätt plats för handen. Högteknologiskt material med fukttransport håller fuktigt väder ute och kroppen torr. Alla sportkläder, plagg och accessoarer har testats under tuffa förhållanden innan de godkänts.

Om du undrar över något om ett plagg från Pelle P kan du ringa Peter Ekberg som driver Kungsbackabutiken ClubHouse Fashion (telefon: 0300-178 60)

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.