Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hummel Base Layer SS Jersey kortärmad träningströja för damer från Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

Här är en svart kortärmad träningströja för damer från varumärket Hummel. Träningströjan är gjord i 75% Polyproplen, 16% nylon och 9% elastan.

Du kan hitta plagget hos Göteborgsbutiken Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se.

Det danska Sportvarumärket Hummel startades år 1923 i Hamburg av familjen Messmer. Hummel har länge haft ett fokus på skapa bra och snygga sportskor för fotboll, handboll, volleyboll, baskeboll, rugby och casual wear. Hummel skapar nu också sportkläder som sportshorts, sportbyxor, sportjackor och sporttröjor.

Göteborgsbutiken Moujac ligger på Munkebäcksgatan 6 i Göteborg och drivs av Anders Jacobsson och Jonas Åberg. Besök gärna butiken eller ring till Anders och Jonas på telefon 031-253027 om du undrar över något klädesplagg. Om du undrar hur du skall handla på internet eller har någon annan fråga kan du också gärna ringa till Shoppinggalleria på telefon 031-3504401.

Moujac Sport & Fashion har kläder för både herr & dam och har nu också öppnat en webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se. Moujac är en butik för Er som vill hitta en skön känsla av personlig service och en mysig butik, centralt fast ändå inte. Butiken har funnits i Göteborg vid Munkebäckstorget sedan år 1938 under namnet ”Rolfs herrshop”. Moujac har ett nytt koncept med Sport & Fashion; träningskläder, fritidskläder, funktionskläder och casual för både herr & dam, oavsett ålder. Telefon till Moujac: 031-253027 Telefon till Shoppinggalleria: 031-3504401

Kommentar:

Du hittar den långärmade varianten av träningströjan här.

Moujac Sport & Fashion Facebook

Shoppinggalleria Facebook

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

En kommentar

  1. Pingback: Hummel Base Layer LS Jersey långärmad träningströja för damer från Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.