Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Örhängen från märket Dyberg Kern och butiken Venti Nove

| Inga kommentarer

Fina örhängen i silver och guld från märket Dyberg Kern och butiken Venti Nove.

örhänge_dybergkern_guld_sten_shoppinggalleria1örhänge_dybergkern_silver_sten_shoppinggalleria1örhänge_dybergkern_silver_sten_shoppinggalleria2örhänge_dybergkern_silver_sten_shoppinggalleria3örhänge_dybergkern_silver_sten_shoppinggalleria4örhänge_dybergkern_guld_sten_shoppinggalleria2örhänge_dybergkern_guld_sten_shoppinggalleria3örhänge_dybergkern_silver_sten_shoppinggalleria5

 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.