Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Dead Legacy T-shirt med tryck ”Tired of being sexy”

| Inga kommentarer

Varumärket Dead Legacy använder bara leverantörer i västeuropa eftersom det garanterar att barnarbete inte är inblandat i produktionen. Dessutom blir kvalitén säkrare beskriver Dead Legacy på sin hemsida. Inspiration hämtas från musik- och filmvärlden.

Dead Legacy T-shirt med tryck tired of being sexy

Dead Legacy T-shirt med tryck tired of being sexy

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.