Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Långklänning från Goopy By Scott på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 En otroligt snygg klänningen kommer från favoritmärket Odd Molly. Odd Molly är ett svenskt klädmärke och idén bakom företaget kom 2005 och märket grundades i Stockholm och har sedan dess etablerat sig och finns idag i över 40 länder världen över. Odd Molly har verkligen visat framfötterna och har vunnit flera priser som bland annat Guldknappen 2008. Deras intention är att skapa designer utifrån tre ledord: kärlek, integritet och mod. Deras kläder och designer kännetecknas av mycket detaljer, mycket färger och även otroligt fina broderier. Klänningen på bilden ovan slutar strax ovanför knäna och har trekvartslånga ärmar. Den har en grå fin färg med ett mönstrat tyg samt vita detaljer. Denna underbara klänningen är otroligt skön då den är gjord i 100% bomull. Den kommer från butiken Goopy By Scoot och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.