Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Klänning från Goopy By Scott på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga klänningen kommer från favoritmärket Odd Molly. Odd Molly är ett svenskt klädmärke och idén bakom företaget kom 2005 och märket grundades i Stockholm och har sedan dess etablerat sig och finns idag i över 40 länder världen över. Odd Molly har verkligen visat framfötterna och har vunnit flera priser som bland annat Guldknappen 2008. Deras intention är att skapa designer utifrån tre ledord: kärlek, integritet och mod. Deras kläder och designer kännetecknas av mycket detaljer, mycket färger och även otroligt fina broderier. Klänningen slutar strax ovanför knäna framtill och är något längre baktill och har en otroligt fräsch blå färg. Den har inga ärmar och en otroligt snygg halsringning med ett vitt mönster upptill. Den kommer från butiken Goopy By Scoot och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.