Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Dixie, Väska från Goopy By Scott på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna otroligt snygga väskan kommer från märket Dixie. Dixie är ett danskt märke som grundades år 2004. Sen dess har märket utvecklats och växt och idag är de ett etablerat märke på marknaden. De designar och producerar skor och accessoarer så som sjalar, klockor och till och med skärp. Deras stil är både feminin, stilren, färgstark, och festlig. Deras accessoarer är det enda som behövs för att en outfit ska bli fulländad. Denna väskan i påsmodell är brun och gjord i 100% skinn. Den har ett reglerbart och avtagbart axelband. Den kommer från butiken Goopy By Scoot och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.