Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Pipol’s Bazaar, Väska från Goopy By Scot på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga väskan kommer från märket Pipol’s Bazaar. Pipol’s Bazaar är ett skandinaviskt märke som designer och producerar accessoarer. Företaget grundades redan 2006 och deras första kollektion producerades år 2009 och innehöll väskor, necessärer, smycken och inrednings detaljer. Deras design reflekterar deras ambition av att skapa i ögonfallande designer med riktigt bra kvalité. Väskan är svart och gjord i 100% skinn och har många fina detaljer så som loggotypen framtill. Den kommer från butiken Goopy By Scoot och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.