Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Pipol’s Bazaar, Halsband från Goopy By Scot på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Detta otroligt snygga halsbadnet kommer från märket Pipol’s Bazaar. Pipol’s Bazaar är ett skandinaviskt märke som designer och producerar accessoarer. Företaget grundades redan 2006 och deras första kollektion producerades år 2009 och innehöll väskor, necessärer, smycken och inrednings detaljer. Deras design reflekterar deras ambition av att skapa i ögonfallande designer med riktigt bra kvalité. Halsbandet har ett rosa band som håller samman de silver färgade kulorna. Halsbandet knyts i nacken med bandet. Den kommer från butiken Goopy By Scoot och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.