Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Twinset, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna fina tröjan kommer från det omtyckta klädmärket Twinset.
Det italienska varumärket Twinset grundades i början på 1990-talet. Med sin starka identitet hade det redan efter bara några år lyckats etablera sig på marknaden och fått många kunder och fans. Den största delen av varumärkets klädesplagg är stickade med handgjorda detaljer. Varumärket producerar upp till 200 klädesplagg per dag. Under andra halvan av 1990-talet tog varumärkets karriär fart och det började då att utöka sina kollektioner och släppa allt fler kollektioner, anpassade efter rådande säsong. Tröjan har en rosa otroligt härlig färg och har trekvartslånga ärmar. Den har en rund och väldigt elegant halsringning samt pärlbroderi runt halsringningen. Den stängs med en dragkedja framtill och pryds även med fransar runt skärningarna. Den kommer från affären Venti Nove som finns i centrala Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.