Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Twinset, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna fina tröjan kommer från det omtyckta klädmärket Twinset.
Det italienska varumärket Twinset grundades i början på 1990-talet. Med sin starka identitet hade det redan efter bara några år lyckats etablera sig på marknaden och fått många kunder och fans. Den största delen av varumärkets klädesplagg är stickade med handgjorda detaljer. Varumärket producerar upp till 200 klädesplagg per dag. Under andra halvan av 1990-talet tog varumärkets karriär fart och det började då att utöka sina kollektioner och släppa allt fler kollektioner, anpassade efter rådande säsong. Tröjan är beige och har långa ärmar, den har en rund och snygg halsringning. Tröjan pryd även av blommönster som är stickade i tröjan. Den kommer från affären Venti Nove som finns i centrala Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.