Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Maya, Väst från Oh Deer på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna fina västen kommer från klädmärket Maya. Det danska designermärket har allt sedan starten på 70-talet valt att gå sin egen väg och frambringat den ena kreativa kreationen efter den andra. Klara färger och elegans förenas i de snygga vinteraccessoarerna. Målgruppen är kvinnor med härligt färgglad stil, som inte har något emot att sticka ut från den gråklädda massan. Västen är vinröd och den är gjord i 90% kaninpäls och 10% rävpäls, västen är längre nedtill och har inte ärmar. den har även ett skärp i midjan. Den kommer från butiken Oh Deer och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.