Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Isay, Klänning från Oh Deer på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna fina klänningen kommer från klädmärket Isay. Isay är ett danskt varumärke som designar moderiktiga kläder. Isay är ett starkt varumärke som har något att säga till om och något att komma med på marknaden. Varumärket tror på att du har rätt att vara den du är och med hjälp av varumärkets produkter kan du klä dig efter just din egen, personliga stil. Isay tror på äkta vara och har en känsla för samhörighet.
Varumärket Isay designar och tillverkar kläder för kvinnor, kvinnor med former, kvinnor som har den där gnistan, som är modiga och som tror på sig själva. Kläderna designas även för kvinnor som inte sitter mycket still utan som far runt till olika platser och möter många olika typer av människor i sin vardag. Klänningen är blå och har ånga ärmar, den har även en drapering framtill vilket fångar blickar. Den kommer från butiken Oh Deer som har sin webbshop hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.