Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Isay, Klänning från Oh Deer på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna fina klänningen kommer från klädmärket Isay. Isay är ett danskt varumärke som designar moderiktiga kläder. Isay är ett starkt varumärke som har något att säga till om och något att komma med på marknaden. Varumärket tror på att du har rätt att vara den du är och med hjälp av varumärkets produkter kan du klä dig efter just din egen, personliga stil. Isay tror på äkta vara och har en känsla för samhörighet.
Varumärket Isay designar och tillverkar kläder för kvinnor, kvinnor med former, kvinnor som har den där gnistan, som är modiga och som tror på sig själva. Kläderna designas även för kvinnor som inte sitter mycket still utan som far runt till olika platser och möter många olika typer av människor i sin vardag. Klänningen är mörk lila och har långa ärmar, den har en v-formad halsringning och slutar strax ovanför knäna. Den kommer från butiken Oh Deer som har sin webbshop hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns den även i svart. 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.