Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Tröja från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga tröjan kommer från klädmärket Mexx. Varumärket Mexx fick sitt namn 1986. Efter hand har Mexx blivit ett stort internationellt modemärke med försäljning i över 55 st länder runtomkring i världen. Mexx designar efter devisen att detaljerna avgör om outfiten blir perfekt. Mexx designar för både män, kvinnor och barn. Mexx levererar inte bara kläder utan allt från stilrena skor, accessoarer, väskor, perfumer, glas, mattor, till sängkläder. Tröjan är vit med korta ärmar den har även ett snyggt tryck framtill i färg. Den kommer från butiken Mazi i Helsingborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns den även i vitt.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.