Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Jacka från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga jackan kommer från klädmärket Mexx. Varumärket Mexx fick sitt namn 1986. Efter hand har Mexx blivit ett stort internationellt modemärke med försäljning i över 55 st länder runtomkring i världen. Mexx designar efter devisen att detaljerna avgör om outfiten blir perfekt. Mexx designar för både män, kvinnor och barn. Mexx levererar inte bara kläder utan allt från stilrena skor, accessoarer, väskor, perfumer, glas, mattor, till sängkläder. Jackan är beige och innerfodret har en snygg orange korall färg som syns delvis vid ärmsluten. Jackan stängs med en dragkedja framtill men har även dekorativa knappar, den är längre baktill än vad den är framtill. Den kommer från butiken Mazi i Helsingborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.