Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Soulmate, Väst från Proud Mary på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Denna fina västen kommer från klädmärket Soulmate. Soulmate är ett danskt klädmärke som vill förmedla känslan av att känna sig fulländad och ge en inspirerande upplevelse av att vara unik och personlig. Det är en ”Ung kollektion” för den medvetna kvinnan som ger frihet att uttrycka sin personliga casual stil med en feminin touch, utan att kompromissa. Leveranserna av kollektionerna är anpassade tidsmässigt och passar perfekt till årstiderna, och går att kombinera i oändlighet. Västen är beige och knäpps med tre knappar framtill, den är gjord i 67% linne och 31% bomull och 2% spandex. Den kommer från butiken Proud Mary som ligger i trollhättan och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.