Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Blus från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna super härliga och snygga tröjan kommer från klädmärket Monrow. Monrow grundades sommaren 2007 av designern Anne-Marie Kryger och hennes två medgrundare Johan Fredborg och Andreas Birkfeldt. Monrow blev snabbt ett varumärke som står för att andas attityd med ett inslag av nostalgi som ständigt laddar om. Varumärket Monrow är laddad med en känsla av ung kvinna med annorlunda vibbar och snabba förändringar. Tröjan är vit och har ett svart snyggt tryck framtill, den är lössittandes i modellen och har långa ärmar som är åtsittande nedtill. Den kommer från butiken Mazi i Helsingborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.