Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Blus från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna super härliga och snygga blusen kommer från klädmärket Monrow. Monrow grundades sommaren 2007 av designern Anne-Marie Kryger och hennes två medgrundare Johan Fredborg och Andreas Birkfeldt. Monrow blev snabbt ett varumärke som står för att andas attityd med ett inslag av nostalgi som ständigt laddar om. Varumärket Monrow är laddad med en känsla av ung kvinna med annorlunda vibbar och snabba förändringar. Tröjan är grön och har långa ärmar. Den har en enkel knäppning framtill och en snygg v-formad halsringning. Den kommer från butiken Mazi i Helsingborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.