Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Kavaj från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna snygga kavajen kommer från klädmärket Mexx. Varumärket Mexx fick sitt namn 1986. Efter hand har Mexx blivit ett stort internationellt modemärke med försäljning i över 55 st länder runtomkring i världen. Mexx designar efter devisen att detaljerna avgör om outfiten blir perfekt. Mexx designar för både män, kvinnor och barn. Mexx levererar inte bara kläder utan allt från stilrena skor, accessoarer, väskor, perfumer, glas, mattor, till sängkläder. Kavajen är svart och har långa ärmar, den har även blåa otroligt snygga detaljer. Kavajen går att knäppa med en knapp framtill och är gjord i 100% bomull. Den kommer från butiken Mazi i Helsingborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.