Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, Tröja från Girl Next Door på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Grymt snygg tröja som kommer från favorit märket Hunky Dory. Hunky Dory grundades 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Till en början producerade de stickade och väldigt personliga plagg. Hunkydorys kund är en kvinna med stark karaktär, attityd och personligt uttryck. Idag finns Hunkydory representerat på 16 marknader runt om i världen. Hunkydory kännetecknas av en blandning av rock-chic och bohemian-chic design
med en skön känsla och ung attityd. Tröjan är svart och har långa ärmar samt en snygg halsringning och en dragkedja framtill. Den kommer från butiken Girl Next Door i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.