Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Plus Fine, Klänning från Proud Mary på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna ljuvliga klänningen kommer från det omtyckta klädmärket Plus Fine. Plus Fine är ett danskt märke som hämtar inspirationen från glädjen och nyfikenheten med att resa. Stilen är okomplicerad, casual och något av vintage bohemisk med en feminin touch. Varje kollektion har hämtat inspirationen från ett visst land och kläderna bär namn efter städerna i det landet där inspirationen hämtats. Denna långklänningen går i olika nyanser av rött och har smala axelband. Klänningen har även en markerad midja som framhäver en vacker siluett.  Den kommer från butiken Proud Mary som ligger i Trollhättan och deras webbutik hittar du hos ShoppinggallerianShoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.