Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Plus Fine, Kavaj från Proud Mary på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna ljuvliga kavajen kommer från det omtyckta klädmärket Plus Fine. Plus Fine är ett danskt märke som hämtar inspirationen från glädjen och nyfikenheten med att resa. Stilen är okomplicerad, casual och något av vintage bohemisk med en feminin touch. Varje kollektion har hämtat inspirationen från ett visst land och kläderna bär namn efter städerna i det landet där inspirationen hämtats. Kavajen är blå och har långa ärmar, den har en enkel knäppning samt sprund i ryggen och även två fickor framtill. Kavajen har även en stjärna på ryggen vilket gör kavajen extra fin. Den kommer från butiken Proud Mary som ligger i Trollhättan och deras webbutik hittar du hos ShoppinggallerianShoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.