Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Plus Fine, Blus från Proud Mary på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna underbara blusen kommer från det omtyckta klädmärket Plus Fine. Plus Fine är ett danskt märke som hämtar inspirationen från glädjen och nyfikenheten med att resa. Stilen är okomplicerad, casual och något av vintage bohemisk med en feminin touch. Varje kollektion har hämtat inspirationen från ett visst land och kläderna bär namn efter städerna i det landet där inspirationen hämtats. Blusen är vit och har långa ärmar, samt två dekorativa fickor framtill samt en snygg halsringning med knäppning. Blusen är gjord i 100% bomull och kommer från butiken Proud Mary som ligger i Trollhättan och deras webbutik hittar du hos ShoppinggallerianShoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.